Liiketoiminnan kehittäminen

Yrityssparraus yksin- ja pienyrittäjille

Yrittäjä, sparraamme sinua silloin, kun pohdit, mistä saada uusi suunta tai kasvua bisnekseen. Tai, kun pohdit, miten kehittäisit markkinointia, palveluja ja asiakkuuksia. Sparraus toteutuu dialogina – mahdollisuuksien mukaan myös verkkoneuvotteluina.

Oletpa start up -yrittäjä, yrityksen juuri ostanut tai jatkat jo jonkin aikaa toiminutta yritystä, mahdollisesti johtotiimisi kanssa – ota yhteyttä! Kerro meille haasteistasi ja pyydä tarjous sparrauksesta.

Sparraus toteutuu dialogina – mahdollisuuksien mukaan joko tavaten tai verkkoneuvotteluina.

Esimerkkejä sparrausaiheista

 • Liikeidean ja liiketoimintamallin kirkastaminen
 • Liiketoiminnan uudelleen suuntaaminen
 • Uuden tai uudistuneen bisneksen ideointi ja mallintaminen
 • Asiakasprofiilien mallintaminen
 • Asiakaskokemuksen kehittäminen
 • Asiakkuuksien hoidon suunnitteleminen
 • Asiakkaiden tavoittaminen ja markkinoinnin tehostaminen (ml. vuosikello)
 • Uusien asiakassegmenttien löytäminen
 • Palvelujen konseptointi ja uusien palvelujen ideointi
 • Yrityksen ja palvelujen tunnettuuden parantaminen

Mitä sparraus sisältää?

 • Aloitamme tarkastelemalla yrityksesi liiketoiminnan nykytilaa, tavoitteita ja markkinatilannetta. Tunnistamme yhdessä liiketoimintasi haasteita.
 • Pohdimme ja määrittelemme keskeisimpiä kehityskohteita ja rakennamme niihin konkreettisia ratkaisuehdotuksia. Saat ehdotuksistamme kirjallisen yhteenvedon.
 • Autamme sinua varmistamaan, että kehittämisratkaisut muuttuvat arjen toiminnaksi.

Mikäli haasteenasi oleva aihe ei löytynyt esimerkeistämme, kysy sparrausta omasta aiheestasi – sopiva sparraaja saattaa löytyä yhteistyöverkostostamme.

Hinta: Räätälöimme sisällön ja keston tarpeesi ja tavoitteidesi mukaan. Esim: Kolme sparrauskertaa à 2 t, 750 € + alv., sis. kirjallisen yhteenvedon.

ReferenssejäCreatingKind, Porvoon Ompelukonepalvelu Oy, Tulecor Oy


Räätälöidyt liiketoiminnan kehittämisen palvelut

Tiedätkö, mitä asiakkaasi tarvitsevat? Onko markkinatilanteesi muuttunut ja edessä muutosten aika? Onko tavoitteena kasvu, tarve etsiä uusia asiakaskohderyhmiä tai rakentaa uusia palvelupaketteja?

Kun uudistuminen ja kehittäminen ovat yrityksesi tulevaisuuden menestystekijä ja tavoite, nopeutamme tavoitteisiin pääsyä.

Muotoilemme kasvun edellyttämän muutoksen kokonaisvaltaisesti ja oivalluttaen – kasvustrategian, haasteen, tavoitteen, asiakkaat ja henkilöstö huomioiden. Varmistamme, että kehittämisohjelmien tavoitteet ja roadmapit siirtyvät oikeaksi arjen tekemiseksi.

Kehittämistyö lähtee aina ihmisistä. Valjastamme organisaation johdon ja henkilöstön yhteiskehittämiseen sekä kehittämiseen asiakkaan silmin. Syvennymme kasvustrategiaan, tutkimme ja analysoimme toimintojen kehittämiskohteita ja -tavoitteita. 

Rakennamme kanssasi asiakkaista, asiakaskokemuksesta ja henkilöstöstä nousevan liiketoiminnan kasvattamisen kokonaiskuvan ja roadmapin. Tuotoksina voivat olla myös asiakasprofiilit ja Service Blueprintit. Fasilitoimme askelmerkkien syntymistä ja kokonaiskuvan muodostumista.

Asiakkaamme ovat todenneet asiantuntijuutemme ja kyvyn tarkastella haasteita asiakkaan silmin tuoneen konkreettista lisänäkemystä. Olemme myös onnistuneet vaikuttamaan erilaisiin ihmisiin kehityksen ja muutoksen aikaansaamiseksi.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

OTA YHTEYTTÄ niin jutellaan lisää.