Keitä me olemme

Parviälyllä parempiin tuloksiin!

Olemme verkosto-osaamiseen ja parviälyn hyödyntämiseen perustuva markkinoinnin ja myynnin ammattilaistiimi. Ideoimme, sparraamme ja toteutamme projekteja, kehityshankkeita sekä myynti- ja markkinointitoimintoja ja niiden koulutuksia.

Pienten ja suurten yritysten organisaatioissa toimineina olemme tottuneet joustavaan verkostoyhteistyöhön. Tiimityöskentely ja erilaiset projektikokoonpanot yhdessä johdon, tuottavan portaan, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ovat luontainen toimintatapa meille. Projektimaisen työtavan hallinta on hioutunut moninaisten ja samanaikaisten toimenpiteiden maailmassa. Osaamisemme perustana on pitkäaikainen tuloksellinen markkinointi- ja myyntityökokemus.

Birgit Eskelinen puh. 040 8485152

 • 15 vuoden kokemus tuloksellisesta markkinoinnin ja markkinointiviestinnän tuottamisesta ja viiden vuoden kokemus opetustehtävistä
 • Yrittäjänä 2016 alkaen, Markkinointipalvelu Plando, Redesign Markkinointi Oy
 • KTM (markkinointi), NTM (näyttötutkintomestari), ammatill. opettaja, coaching
 • Työelämässä 25 vuotta, josta opettajana 5 vuotta (mm. Itella Oyj, Aarikka Oy, Lindex Oy, Laurea, Suomen Liikemiesten Kauppaopisto)

Olen kehittävä kehittyjä ja hands-on tyyppi, motivaattorinaan halu osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen erityisesti ammatillisen osaamiseni, markkinoinnin ja myynnin näkökulmasta. Markkinointi on liiketoiminnan kokonaisvaltainen ajattelutapa!

Olipa kyse työ- tai yksityisasioista, on usein rikastuttavaa katsoa asioita useasta näkökulmasta. Kaukaa näkee paremmin, on joku sanonut. Totta on sekin, että toisaalta ammattiosaaminen erikoistuu ja toisaalta taas moninaistuu, ja samanaikaisesti myös kertaantuu  ja vahvistuu yhteenliittymistä. Näin ajattelin, kun itse pohdin omaa yrittäjyyttäni – tunnistin parviälyn voiman. Myös kaksi kollegaani olivat samoilla linjoilla, ja niinpä lyöttäydyimme yhteen Redesign Markkinoinniksi.

Olen kuullut, että 20% oppii lukemalla, 60% työtään tekemällä ja 80% opettamalla. Uskon tähän! Itse olen oppinut merkittävän paljon omaa työtäni tekemällä ja vienyt osaamiseni uudelle levelille kouluttamalla ja sparraamalla – viemällä osaamisalueitani muille ja havainnoimalla eri toimintaympäristöjä. Kouluttautuminen ja kehittäminen kannattaa aina!

Marianna Tuomisto puh. 040 5057668 

 • 15 vuoden kokemus tuloksellisesta markkinoinnin ja markkinointiviestinnän tuottamisesta ja neljän vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä
 • Yrittäjänä 2017 alkaen, Redesign Markkinointi Oy
 • BSc Economics and Business Administration, MBA (Palveluliiketoiminnan kehittäminen ja Yrittäjyys), MKT
 • Työelämässä 25 vuotta (mm. Itella Oyj – Posti Oyj, Länsiväylä Oy)

Tiina Silvani puh. 040 7726402

 • 20 vuoden kokemus tuloksellisesta markkinoinnin ja markkinointiviestinnän tuottamisesta
 • Yrittäjänä 2014 alkaen, Silvani Marketing Services, Redesign Markkinointi Oy
 • YO-merkonomi (markkinointi), MAT, IDM Dig.Cert.
 • Työelämässä 25 vuotta (mm. Itella Oyj, Suomen Nestle Oy, Kiinteistömaailma-ketju)