Kasvata osaamista

Osaaminen kasvaa kouluttautumisella

Käänny puoleemme silloin, kun tarvitset henkilökunnan markkinoinnin ja myynnin osaamisen kehittämiseen koulutussuunnitelman.

Redesign Markkinoinnin palveluvalikoimaan kuuluu myös kouluttaminen. Birgit Eskelinen on kouluttamisen ammattilainen ja ammatillinen opettaja. Hän toiminut viisi vuotta opettajana. Birgit räätälöi yrityksesi tarpeita vastaavan koulutuksen – oli koulutuksen sisältönä markkinointi tai myynti. Koulutuksissaan hän soveltaa tutkivaa ja toiminnallista opetusotetta sekä coaching ja sparraustyylejä.

Birgit is very good with adult students. She has many different techniques on teaching and she’s not afraid to use them all. She’s punctual and reliable. Her knoweledge on the subjects she’s teaching, is excellent. New teaching techniques won’t frighten her. She is cabable of multitasking with several different subjects, even with one group and with very short teaching period. I can highly recommend her.

Johanna Koski, Student of Birgit’s

 

Birgit Eskelinen on näyttötutkintomestarina (NTM) käytettävissä myös silloin, kun tarvitset näyttötutkinnon opettaja- tai työnantaja-arvioijaa tai työpaikka-arvioijan kouluttajaa.

Olemme käytettävissä myös asiantuntijapuhujina markkinoinnin ja myynnin aihepiireistä. Kysy lisää!

OTA YHTEYTTÄ