Kehitä ja kasvata yritystäsi

Redesign markkinointi on markkinointistrategioiden ja -suunnitelmien hands on -toteuttaja

Kun markkinoinnin uudistaminen ja kehitys ovat yrityksesi menestystekijä ja tavoite, nopeutamme kehitystavoitteisiin pääsyä. Opastamme kehitysaskeleiden löytymisessä, toteutamme ne organisaatiosi kanssa tai toteutamme yrityksesi puolesta.

Laadimme markkinointistrategian ja markkinointisuunnitelmat yhdessä kanssasi. Laadinnan aloitamme kohderyhmien määrityksellä ja profiloinnilla, määritämme potentiaalisten asiakkaiden tavoittamisen kanavat ja niiden käyttöroolit. Yksilöimme markkinointisuunnitelmien toteutukset konkreettisiksi toimenpiteiksi. Tuottamamme markkinointistrategiat ja -suunnitelmat saavat lisäarvoa parviälystä. Parviäly syntyy ammatilliselta markkinointiosaajien parveltamme. Meillä perustajaosakkailla on kullakin yli 15 vuoden kokemus tuloksellisen markkinoinnin ja markkinointiviestinnän toteuttamisesta.

Ideat pöytälaatikosta konkreettisiksi markkinointi- ja myyntitoimenpiteiksi – ja vihdoin myynniksi

Kuinka tarpeen välillä onkaan saada sparrausta tai couchausta omaan ajatteluun. Ota meidät jalostamaan markkinointi- ja myyntiajatuksiasi. Saat ideat vihdoin konkreettiseksi myynniksi, kun markkinointi- ja myyntisuunnitelmasi ovat toteutusvalmiita kokonaisuuksia, yksittäisten ideoiden sijasta.